Nieuws VriendenLoterij

By on mei 18, 2013

Namens de organisatiecommissie VriendenLoterij van Handbalvereniging E&O bedanken wij de mensen die tot op heden een lot(en) hebben aangeschaft, voor de deelname aan de VriendenLoterij. Hiermee steunt u onze club en in het bijzonder de jeugdopleiding van E&O!

U heeft naast uw lot een VriendenBal met een persoonlijke code gekregen. Hiermee maakt u kans op mooie extra prijzen bij E&O. Op 20 mei zouden we de finaledag organiseren. Door de successen van de laatste verkoop week hebben wij, in samenspraak met de VriendenLoterij, besloten de finaledag te verplaatsen naar eind september / begin oktober. We hebben als doel om minimaal 150 loten te verkopen, zodat wij ook echt op korte termijn kunnen investeren in de jeugdopleiding.

Zodra wij de exacte datum weten van de finaledag , dan hoort u van ons. Uiteraard maakt u tijdens die finaledag kans op de mooie extra prijzen.

Met sportieve groet,

Organisatiecommissie VriendenLoterij