Patrick Miedema vertrekt naar HSG Nordhorn

By on mei 21, 2012

Wat goed is komt snel wordt er vaak geschreven en gezegd. Bij Patrick Miedema is er dan sprake van een komeet. Afgelopen seizoen maakte hij de overstap van Volendam naar Pals groep E&O met als reden dat hij op de middenopbouw wilde spelen. Bij Volendam kwam hij uit op de linkerhoek waar hij het afgelopen seizoen ook werd uitgeroepen tot beste linkerhoekspeler van Nederland.

Succesvol zijn heeft ook zo zijn grenzen. Ondanks een vervelende teenblessure speelde Patrick Miedema een prima seizoen. Zij laatste wedstrijd, die van afgelopen zaterdag in Geleen tegen de Lions, was misschien wel zijn beste. 16 treffers maar liefst waarvan de winnende in de laatste seconde.

Bij onze oosterburen van HSG Nordhorn gingen de ogen halverwege het seizoen ook open. Met als uiteindelijk resultaat dat Patrick Miedema deze zomer de overstap maakt naar Nordhorn. Voor E&O erg jammer voor Patrick een mooie kans om een nieuwe grens op te zoeken. Wij wensen hem daarom ook ‘viel erfolg’ en een prachtige tijd bij Nordhorn toe.